Give your website a premium touchup with these free WordPress themes using responsive design, seo friendly designs www.bigtheme.net/wordpress

Ми поєднали європейську та українську національну кухню, щоб задовольнити найвибагливіші смаки.

Елітний ресторан “Кав’ярня У Карапишах” розташований в 120 км. від Києва (10 км. від міста Миронівка), в мальовничому селі Карапиші на перехресті трьох шляхів. Дизайн інтер’єру виконаний в національному українському стилі.

“Кав’ярня У Карапишах” розрахована на 90 посадкових місць. Ресторан не претендує на музей але ми постаралися донести до Вас дух народних ремесел та український колорит. Оригінальний архітектурний стиль створює одночасно затишок та простір заавдяки високій шатровій стелі, природному матеріалу стін, дубовим та кованим столам та стільцям, оздобленням у стилі української старовини.

Відвідувачам надається швидкісний доступ до мережі інтернет.

УКРАЇНСЬКА НАЦІОНАЛЬНА КУХНЯ

Відкрийте чарівний колорит українського села в ресторані “Кав’ярня у Карапишах”. Насолодіться найкращими стравами української національної кухні.

Головна складова успіху – це звичайно кухня, в асортименті якої страви на будь-які вподобання не тільки неймовірно смачні, а ще й вишукані на вигляд. До меню ресторана “Кав’ярня у Карапишах” входять страви української та європейської кухонь за авторськими пропозиціями шеф-кухаря, який вкладає частинку душі та таланту під час іх приготування.
Любов і повага до відвідувачів – джерело сили, яка надихає персонал нашого закладу на обслуговування з посмішкою та хорошим настороєм. Цю атмосферу і професіоналізм персоналу Ви відчуєте, коли проведете в ресторані “Кав’ярня У Карапишах” фуршет чи банкет, родинне свято або весілля. При плануванні меню і вартості замовлення адміністрація творчо і з розумінням проявить неабияку гнучкість і лише один фактор не може бути змінним – продукти повинні бути тільки найвищої якості, щоб гості відчули себе щасливими.

Запрошуємо на вареники в ресторан “Кав’ярня в Карапишах”

Хочете закохати гостей з-за кордону в українську кухню? Чи плануєте сімейний обід? Просто скучили за рідними, знайомим з дитинства смакам? Приходьте на вареники в ресторан “Кав’ярня в Карапишах”
Улюблена українська класика – основа меню ресторану “Кав’ярня в Карапишах”, тому особливе місце в меню ресторану, поряд з борщем, голубцями, галушками та іншими національними стравами, займають вареники.

Але лише в варениках ручного виготовлення є та, особлива енергетика, яка передається від дбайливих жіночих рук і містить в собі також і енергетику нашого українського борошна, вирощеного на щедрих, красивих землях Карапишів.

Цілодобово в ресторані вручну готують вареники з найтоншого тіста на будь-який смак: з картоплею та шкварками, з капустою, з м’ясом, з лівером, з сиром, солодкі – з ягодами, з сиром та родзинками, з маком. Всього в меню ресторану – більше 10 видів по-домашньому смачних вареників! За традицією, солодкі вареники подають зі свіжою сметаною.

Тож запрошуємо переглянути відео – як дівчата з ресторану “Кав’ярня в Карапишах” вправно ліплять смачні вареники та ЗАПРОШУЄМО НА ВАРЕНИКИ В КАРАПИШІ, в ресторан “Кав’ярня в Карапишах”.

Пропонуємо Вам майстер – клас по приготуванню закритої піцци “Кальцоне”.

Шеф ресторану “Кав’ярня в Карапишах” Роман поділиться своїми секретами в приготуванні тіста, начинки, чим можна замінити імпортні інградієнти, які дріжджі краще застосовувати і т. д.

Власне, розкаже ВСЕ про піццу. Нам залишиться лише переглянути відео, витягти з шафи та холодильника на кухні необхідні в приготуванні продукти і через невеликий час будемо мати піццу “Кальцоне” домашнього приготування.

Звичайно, краще відвідати “Кав’ярню в Карапишах” і отримати задоволення від смачних страв і напоїв в затишному залі ресторану, але на жаль на це не завжди є час і кошти.

Хоча маю зауважити – ціни в ресторані “Кав’ярня в Карапишах” достатньо помірні, якщо брати до уваги клас закладу і якість приготування страв та обслуговування клієнтів (правильніше друзів, тому що так гостинно і щедро зустрічають тільки друзів).

Тож чекаємо на Вас в Карапишах, в “Кав’ярні…” Вам завжди раді.

Теплий салат “Фермер”, майстер – клас від Шефа, пана Романа

На початку квітня цього року, ще коли було тепло, ми зняли класний ролик про те, як готувати теплий салат “Фермер”. Покуштували – нам сподобався.

І от вчора, будучи зранку в дорозі та зголоднівши, вирішили заїхати в Карапиші – в ресторан “Кав’ярню в Карапишах” вже з метою не репортажу, а просто пообідати. Замовили в тому числі і теплий салат “Фермер”.

Важко розказувати про смак – запасу слів для опису “поезії смаку і запаху” не вистачить в жодній мові, і якби я не старався передати відчуття свята, боюсь не зумію… Скажу простіше – холодної дощової пори, в супроводі келиха хорошого вина (можна і щось міцніше), в компанії чарівної супутниці… (!!!)

Не вистачає слів для опису свята, тому даю лише майстер клас від шефа “Кав’ярні…” пана Романа, а взагалі – краще просто знайдіть час і завітайте в ресторан на гостину. Вам тут будуть завжди раді